tisdag 23 april 2013

Trähus

Jag har hittat ett nytt samlingsområde, snidade träreliefer. Först hittade jag den som är målad och nu senast den i som är helt i trä. Den målade tycker jag är så fin med sina olika nyanser. Jag tänker mig att vi sätter upp den andra i ladan på landet. Att den smälter in, nästan inte syns, men går man nära är det en fin och överraskande detalj att lägga ögat på. 15 kronor för den målade och 5 kr för den andra, otroligt, men sant.


















2 kommentarer:

  1. Hej!
    Jag har alltid varit fascinerad av samlare eftersom jag aldrig varit någon sådan själv. Jag är en slängare och har svårt att förstå samlandets tjusning. Men när du beskriver dina loppisfynd med så mycket kärlek så börjar jag faktiskt förstå att det finns något mer än bara samlandet. Något som jag inte kan sätta fingret på. Inte så att jag själv börjar samla kanske men åtminstone börjar förstå fenomenet.
    Fortsätt inspirera...
    Kram Agneta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag vet att det är något mer, men jag har också svårt att sätta fingret på det. Försöker som du märker. Kul att du ändå blir "lite" inspirerad. Jag har blivit mer samlare med åren kan jag berätta...

      Radera